Luonnossa havaittua

Eilen kuljimme metsässä ja näimme tikan kolonneen puun. Oletko koskaan ajatellut, kuinka tikka voi hakata puuta paljon, vaikka se on niin pieni? Kuinka sen pää kestää kovan hakkaamisen? Ja kuinka tärkeä ja erikoinen osa sillä on luonnon ketjussa, kun se luo pesäkoloja muille linnuille?

Tästä löytyy mainio artikkeli, joka kannattaa käydä lukemassa.

Olet poistumassa blogista Luomakunta ja ihminen

  Varoitus! Olet siirtymässä ulkopuoliselle sivustolle pois pelastus.org - sivustolta. Olen linkittänyt ulkopuolisen sivun on hyvässä uskossa, mutta en ole millään tavoin vastuussa ulkopuolisen lähteen sisällöstä ja koska en hallinoi sitä on mahdollista, että se on muuttunut linkityshetken jälkeen. Klikkaa alla olevaa linkkiä, jos haluat siirtyä tuolle ulkopuoliselle sivustolle. Jos et halua avata sitä klikkaa CANCEL.

You will be redirected to

Click the link above to continue or CANCEL