Pääsivu

Tervetuloa löytöretkelle!

Pyrin kokoamaan tälle sivustolle linkkejä valikoituihin artikkeleihin, joissa kerrotaan tästä ihmeellisestä luomakunnasta ja mitä se merkitsee sinulle ja meille kaikille.

Toivon, että se avaa silmäsi ja ajatuksesi havaitsemaan kuinka ihmeellisesti tämä kaikki on luotu. Tutki avoimin mielin ja huomaat, että mitä enemmän tiedät sitä mahdottomammalta tuntuu, että olisimme täällä vain sattumalta tai syntyneet vuosimiljardien aikana jostain alkuliemestä.

Jos suhtaudut aluksi varauksella tai epäilet, se on ihan ymmärrettävää, koska pitkään on julistettu evoluutiota kaiken luojana. Uskallatko ottaa askeleen ja lukea lisää?

Mitä on viisaus? Onko viisaus sama kuin tieto? Joissakin tapauksissa näillä tarkoitetaan samaa, mutta viisaus on jotain enemmän, se sisältää myös taidon käyttää tietoa oikein (viisaasti). Mitä enemmän opitaan tuntemaan kosmoksen, mikrokosmoksen ja elämän rakenneosia, sitä selvempää on, että kaiken takana on tieto. Fysiikan lainalaisuudet, kvanttimekaniikka ja solujen dna ovat esimerkkejä tiedosta, jota voidaan myös kutsua informaatioksi. Ilman tätä informaatiota kaikki olisi vain sekasotkua tai ei olisi mitään. Tieto on siis ollut aina olemassa, vaikka me ihmiset emme sitä ole tunteneet. Sananlaskuissa 8:23 viisaus puhuu: ”Iankaikkisuudesta minä olen asetettu olemaan, alusta asti, hamasta maan ikiajoista. ”

Kaikki olemassaoleva materia pohjautuu siis informaatioon, joka on ollut olemassa alusta alkaen. Johanneksen evankeliumi alkaa sanoilla: ” Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala. ” Voiko sitä selvemmin sanoa?

Uskotko evoluutioon? Niinpä, hyvin monelle se on uskon asia. Kun tutkit kriittisesti, voit huomata, että siinä on valtavia aukkoja ja monet tiedemiehet ovat samaa mieltä. Monissa tapauksissa on havaittavissa aivan päinvastaista eli degeneraatiota koska tieto katoaa pala palalta aivan kuin moneen kertaan kopioitu paperi käy lopulta käyttökelvottomaksi. Vai oletko koskaan havainnut kopion olevan jossain määrin parempi kuin alkuperäinen?

Toivottavasti herätin mielenkiintosi. Lisää tietoa löydät Tietolähteitä -sivulta ja kannustan etsimään tietoa myös muualta, jotta voi muodostaa käsityksen vapaasti. Pyri aina tarkastelemaan tietoa avoimin mielin, mutta muista, että tulet myös kohtaamaan epätietoa ja epäluuloja koska pelko (sisänen) estää monia olemaan objektiivisia ja rehellisiä itselleen.

Olet poistumassa blogista Luomakunta ja ihminen

  Varoitus! Olet siirtymässä ulkopuoliselle sivustolle pois pelastus.org - sivustolta. Olen linkittänyt ulkopuolisen sivun on hyvässä uskossa, mutta en ole millään tavoin vastuussa ulkopuolisen lähteen sisällöstä ja koska en hallinoi sitä on mahdollista, että se on muuttunut linkityshetken jälkeen. Klikkaa alla olevaa linkkiä, jos haluat siirtyä tuolle ulkopuoliselle sivustolle. Jos et halua avata sitä klikkaa CANCEL.

You will be redirected to

Click the link above to continue or CANCEL