Pelastus.org on julkaistu

Sivusto on julkaistu tänään kaikille avoimena.

Julkaisupäivä on minulle merkityksellinen myös siksi, että se on rakkaan tyttäreni syntymäpäivä. Hän ja hänen uskova miehensä ovat rohkaiseet minua miettimään uskon asioita. Häneltä kuulin ensimmäisenä Luominen.fi -sivustosta, jonka kautta olen löytänyt luomakunnan ihmellisyyden ja varmuuden siitä, että maailma ja kaikki mitä siinä on ei ole syntynyt tyhjästä vaan luotu. Toivotan hänelle onnellista syntymäpäivää!

Elämme aikoja, joiden merkitys voi olla suuri Suomelle ja koko maailmalle. Kunpa vain osaisimme käyttää lahjamme oikein. Kuinka helppoa onkaan rakastaa itseään enemmän kuin muita. En koe olleeni siinä yhtään muita parempi, ei minulla ole mitään kirkollista virkaa eikä tutkintoa, mikä minä olen opettamaan muita? Siksi en halua opettaa omiani, vaan koota yhteen toisten opetuksia, jotta yhä useampi voisi itse tutkia ja löytää.

Toivon, että yhä useampi voisi löytää tien, kun se vielä on mahdollista. Erityisesti toivon sitä kaikkien läheisteni kohdalta. Armo koskee kaikkia, ei ole sellaista tekoa, jota ei voisi saada anteeksi, jokainen kelpaa. Meidän on usein vaikea tunnustautua uskoviksi, koska pelkäämme leimautumista ns. uskoviin tai jotain muuta. Vaikka olen rukoillut pienestä pitäen etenkin vaikeissa tilanteissa, uskon julkituominen on itselle myös ollut hyvin vaikeaa. Kuitenkin arvostan suuresti niitä, jotka ovat olleet rohkeita. Kaikkien kannattaakin katsoa vaikka tämä video, jossa ehkä meillä tämän päivän näkyvin julkiuskova ja uskon taistelija kertoo uskon tunnustamisesta. ”Sillä joka häpeää minua ja minun sanojani, sitä Ihmisen Poika on häpeävä, kun hän tulee omassa ja Isänsä ja pyhäin enkelien kirkkaudessa. ” (luukas 9:26)
Kannattaa myös muistaa Paavalin opetus; ”Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään.” (Room. 10:11)

Rohkaisen sinua tutustumaan sivun linkkeihin ennakkoluulottomasti. Nyt on aika heittää pois ennakkoluulo ja pelko. Jos se sinua arveluttaa, mieti, miksi et katsoisi asioita tältäkin kannalta?

Toivotan sinulle hyviä lukuhetkiä Korinttolaiskirjeen 13:13 mukaan.

Olet poistumassa blogista Luomakunta ja ihminen

  Varoitus! Olet siirtymässä ulkopuoliselle sivustolle pois pelastus.org - sivustolta. Olen linkittänyt ulkopuolisen sivun on hyvässä uskossa, mutta en ole millään tavoin vastuussa ulkopuolisen lähteen sisällöstä ja koska en hallinoi sitä on mahdollista, että se on muuttunut linkityshetken jälkeen. Klikkaa alla olevaa linkkiä, jos haluat siirtyä tuolle ulkopuoliselle sivustolle. Jos et halua avata sitä klikkaa CANCEL.

You will be redirected to

Click the link above to continue or CANCEL